Hensikten med denne personvernerklæringen er å gi informasjon om hvordan Fenris Street Protection AS, samler inn og behandler dine personopplysninger på Streetprotection.no.

Vårt nettsted benytter publiseringsverktøyet WordPress med de utvidelser (plugins) som er linket til i denne personvernerklæringen. Nettstedet med WordPress og plugins er lagret på server hos Misshosting.

Hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi samler de inn
I utgangspunktet samler ikke WordPress inn personopplysninger om besøkende, men samler kun inn de opplysningene som vises på brukerens profilvisning om brukere som har en konto.

Streetprotection.no benytter utvidelsen Leandash, i vår nettbaserte opplæring (LMS). Når du melder deg på våre kurs blir du bedt om en e-postadresse. Denne benyttes på følgende måte.

  • Sender deg informasjon om din konto og ordre
  • Oppretter din konto i vår nettbaserte opplæring

Vi lager informasjonen om deg så lenge kontoen din eksisterer.

  • Vi lagrer status på progresjon, utfall av quizer, arbeidskrav, og på innleverte oppgaver.
  • Vi lagrer også dine kommentarer på kurs, leksjoner, emner, og arbeidskrav og innleverte oppgaver, hvis du velger å la de ligge.

Hvis du registrerer deg til en gratis konto, lagrer vi kun din e-postadresse.

Hvem kan se opplysningene dine?
Lisensierte instruktører har tilgang til informasjonen du gir oss. De har tilgang til følgende:

  • Ordreinformasjon, som hvilket kurs, progresjon, brukernavn og din e-postadresse.

All annen informasjon du har lagt til i din brukerprofil, kan også sees av administrator.

Kommentarer
Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media
Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler
Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for ‘Husk meg’, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse
Som standard samler ikke WordPress selv inn noe analyseinformasjon. Streetprotection.no har ikke noen utvidelser (plugins), som samler inn analyseinformajson.

Hvem vi deler dine opplysninger med
Som standard deler ikke WordPress noen personopplysninger med andre. Streetprotection.no har ikke noen utvidelser (plugins), som deler noen personopplysninger

Vi tar i mot betalinger gjennom PayPal. Når du gjennomfører en betaling, vil noen data bli levert til PayPal. Dette inkluderer informasjon nødvendig for å fullføre betalingen, som beløp og informasjon om ordre.

Se PayPal Privacy Policy for mer detaljer.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål utover det som fremgår her, kan du kontakte Fenris Street Protection AS på post@streetprotection.no.