Nåværende status
Ikke innmeldt
Pris
kr129 månedlig
Kom i gang
eller

Som nettbasert medlem i Fenris Street Protection, får du tilgang til nettbaserte leksjoner tilpasset deg uten tilgang til klubb eller lisensiert instruktør i nærområdet.

Medlemskapet gir deg tilgang til gradene WHITE-, YELLOW- og ORANGE GRADE, etter hvert som du oppnår forestående grad.

Den enkelte grad går over en periode på 26 uker, med ukentlige videoer og oppgaver til egentrening med eller uten treningspartner. I løpet av de 26 ukene er det lagt opp til flere kontrollpunkt, i form av valgfrie oppgaver med mulighet for tilbakemelding. Nettbaserte leksjoner er en måte å få informasjon, men erstatter på ingen måte det fysiske arbeidet som må legges ned. Du må derfor påregne både egentrening og å trene med partner underveis i prosessen, og deltagelse på samlinger og/eller PT-timer med lisensierte instruktører.

Medlemskapet gir gratis tilgang til åpent seminar i forbindelse med hver av de 3 årlige samlingene for instruktører, og ‘Gathering of the Wolfes’, den årlige fellessamlingen i medio august/september. Det er for begge tilfeller begrenset med plasser, hvor en må melde seg på tidlig for å sikre seg plass.

Som nettbasert medlem i Fenris Street Protection, får du en totalpakke som guider deg trygt gjennom WHITE- til ORANGE GRADE, uten at du må være tilknyttet en klubb med organiserte treninger.

Er du klar for å komme i gang? Bli medlem nå, og start på din aller første trening i Fenris Street Protection i dag.

Hvis du trener i klubb med lisensiert instruktør, er det kun påkrevd å være ordinært medlem for kunne gradere seg. Informasjon om medlemskapet finner du under ‘Medlem‘ i hovedmenyen.

Kontakt oss på post@streetprotection.no, hvis du ønsker mer informasjon om prosessen.

Kategorier:

Fenris Street Protection

Administrator